HELA SKÅNE SOVER UTE #friluftslivtillsammans

 

Nu är det viktigare än någonsin att vi vistas ute i naturen. Därför hoppar vi på Stiftelsen Skånska Landskaps intiativ "Hela skåne sover ute" . Vi tar med oss tält och sover ute några nätter här på vackra Söderåsen. Vi hoppas att ni vill hänga med!

Läs mer on intiativet här https://www.skanskalandskap.se/hela-skane-sover-ute

NÄR

Den 13-14 juni slår vi upp våra tält. Vi kommer även täffas digital ett par gånger innan för att lära känna varandra och dela med oss av erfarenheter och frågor.

 

VAR

Platsen för tältning kommer vara i skogarna runt Kärreberga stugby - Maglaby uppe på fantastiska Söderåsen. Platsen är lättillgänglig med närhet till bilparkering, men ändå mitt inne bland bokar och granar. Blir det allt för "dåligt" väder har vi scoutstugan i Maglaby som backup och kommer tälta vid den så vi har möjlighet att gå in och värma oss där när det blir för kallt och blött.


FÖR VEM

Alla som vill prova på att sova ute en natt eller två är välkomna, men vi vänder oss framförallt till barnfamiljer, med lite eller ingen vana av tältning.


HUR

Det kommer bli lättare vandring, olika aktiviteter för den som vill det. eller bara njuter man av det fantastiska lugn naturen ger.


Copyright @ All Rights Reserved