Landsbygdsutveckling

LANDSBYGDSUTVECKLING


 

Är ni en förening eller företagare på landsbygden som har en idé ni vill genomföra?


Vet ni om att det finns ekonomiskt stöd att få?


Vi hjälper er att söka medel för, och projektleda landsbygdsprojekt.LANDSBYGDSSTÖD


Det finns diverse olika fonder och stiftelser där föreningar och företag kan söka ekonomiska medel för att förverkliga sin idé om att utveckla och förbättra för de som verkar och bor på landsbygden. Vi hjälper er att utveckla era idéer. Vi hjälper även till med det praktiska arbetet så som att söka medel, samordning och ledning av projektet.

 

EXEMPEL PÅ IDÉER


En idé kan vara allt från att utveckla en förenings ungdomsverksamhet, ett årligt evenemang för att främja turismen i bygden till samverkan mellan företagare på landsbygden och nya innovativa idéer inom lantbruket.  Även en liten idé kan utvecklas till något riktigt bra bara den lyfts upp till ytan. Tveka inte att höra av er med era idéer!

Administration


Behöver du uppdatera dina register? Ett register med felaktigheter kan göra mer skada än nytta. Vi hjälper dig att snabbt och kostnadseffektivt rensa upp och hålla dina register uppdaterade. Vi hjälper även till med övrig administration så att ni kan ägna er tid åt att tjäna pengar istället.


Kundvård/Event


Helhetsupplevensen för en kund är otroligt viktig. Det spelar ingen roll hur bra din produkt är om din kund inte är nöjd med mottagandet när de besöker dig. För att du ska kunna fokusera på det du är bäst på hjälper vi dig att planera besöket så att din kund får det bästa möjliga mottagande. Läs mer här>>


Landsbygdsutveckling


Är ni en förening eller företagare på landsbygden som har en idé ni vill utveckla vidare? Vet ni om att det finns ekonomiskt stöd få? Vi hjälper er att söka medel för, och projektleda landsbygdsprojekt. Läs mer här>>

Copyright @ All Rights Reserved