Event

KUNDVÅRD/EVENT


 

Helheltsupplevelsen för en kund är otroligt viktig. Det spelar ingen roll hur bra er produkt är om er kund inte är nöjd med mottagandet. För att ni ska kunna fokusera på det ni är bästa på hjälper vi er att planera besöket så att er kund får bästa möjliga mottagande.


 

MÄSSOR


Vi har lång och bred erfarenhet av mässor och mässplanering. Vi har genomfört mässor så som bröllopsmässor, matmässor, föreningsmässor, företagsmässor och julmässor mfl. Vi kan hjälpa till med hela eller delar av planeringen och genomförandet av er mässa. Eller varför inte ett samarbete. Tveka inte att höra av er med era tankar och idéer!

 

KUNDBESÖK


Ska ni ha kundbesök hjälper vi er att boka allt som hör besöket till såsom hotell, restaurang, transport och kringaktiviteter. Vi säkerställer att er kund får ett förstaklassigt bemötande från ankomst till hemresa.

 

KUNDEVENT


Ett event är i högsta grad kundvård. Eventets syfte är att knyta dina kunder närmare dig, men det är mycket att tänka på när man ska anordna ett kundevent. Allt från utskick av inbjudan till hantera anmälningar och boka tilltugg till att fylla eventet med meningsfullt och mätbart innehåll. Vad är det ni egentligen vill ha ut av kundeventet? Vi hjälper er att säkerställa att eventet blir precis vad ni tänkt er och förhoppningsvis mer där till.

 

Administration


Behöver du uppdatera dina register? Ett register med felaktigheter kan göra mer skada än nytta. Vi hjälper dig att snabbt och kostnadseffektivt rensa upp och hålla dina register uppdaterade. Vi hjälper även till med övrig administration så att ni kan ägna er tid åt att tjäna pengar istället.


Kundvård/Event


Helhetsupplevensen för en kund är otroligt viktig. Det spelar ingen roll hur bra din produkt är om din kund inte är nöjd med mottagandet när de besöker dig. För att du ska kunna fokusera på det du är bäst på hjälper vi dig att planera besöket så att din kund får det bästa möjliga mottagande. Läs mer här>>


Landsbygdsutveckling


Är ni en förening eller företagare på landsbygden som har en idé ni vill utveckla vidare? Vet ni om att det finns ekonomiskt stöd få? Vi hjälper er att söka medel för, och projektleda landsbygdsprojekt. Läs mer här>>

Copyright @ All Rights Reserved